top of page

De weg naar je droominterieur
met Home - by Fleur

01.
De eerste kennismaking.

Een nieuw huis.

Een nieuwe relatie.

Een nieuw huisdier.

Alles begint met dat ene speciale gevoel. De klik. 

Waarom zouden we dan iemand die we aannemen voor werk inhuren op basis van wat foto's of een uitgebreide cv?

Ik vind die klik erg belangrijk. Voel je hem niet na ons eerste gesprek en wil je niet verder in zee met mij? No hard feelings, dan wens ik je enorm veel succes in de zoektocht naar een andere reisgezel.

Ben je benieuwd of het tussen ons zou klikken om je interieur naar een hoger niveau te tillen? Neem dan even diep adem en maak binnen 1 minuut een afspraak. Het kost je niks, buiten dan maximum een uurtje van je tijd.

Klaar om de eerste stap te zetten?

IMG_8685_edited.jpg
notitieboekje

02.
Het voorstel.

Yes, we hebben een klik!

Om dat te vieren, stel ik een vrijblijvend voorstel op. Deze houdt de services in waarvan ik denk dat je ze best goed kan gebruiken, in combinatie met de diensten die je zelf aangaf te willen afnemen. Je ontvangt dit voorstel trouwens binnen 2 werkdagen. Zo kan jij sneller aan de slag met je interieur.

Elk project is uniek, daarom vind ik het ook belangrijk dat elk voorstel gepersonaliseerd wordt. De pakketten die ik samenstelde zijn een erg goede basis om uit te vertrekken, maar kunnen aangevuld worden met één of meerdere services waar jij nood aan hebt.

Meer weten over mijn services?

03.
Naar de tekentafel.

Nu begint het leukste deel: de visualisatie van je project.

Ik ga aan de slag met je ruimte en creëer volgens onze afspraken jouw dossier. Naargelang de grootte van het project reken je hier op 1 à 2 weken van zodra alle maten gekend zijn.

Ben je na het zien van je plannen toch niet overtuigd van de lay-out, of wil je graag een element een andere kleur geven? Geen probleem, er zitten standaard 2 revisies op elke visualisatie. Op die manier kan je met een gerust hart je interieurproject uitvoeren in de versie waar je het meest van houdt. 

Benieuwd hoe zo'n visualisatie er uit ziet?

02.
Making it happen.

Mag ik je bijstaan met het uitvoeren van je project?

Leuk! Ik begin mijn zoektocht naar de perfecte meubelen en decoratie voor jouw interieur. Ook in het vinden van een capabele vakman voor de effectieve werken kan ik je bijstaan. Op die manier ben je zeker van een kwalitatieve uitvoering en een directe opvolging van je project.

Wanneer de grote werken uitgevoerd zijn, kan ik desgewenst de afstyling uitvoeren. Alles komt dan netjes op zijn plaats te staan, wordt gepoetst, gestoomd, en helemaal klaargemaakt om enkel nog maar van te genieten.

Wil je enkele partners bekijken?

bottom of page