top of page
Tulpestraat 41_Living Room-8_edited.jpg

WELCOME HOME

Let's make your space fabulous!

Home: Welcome
Untitled_Unnamed Space-1 (2)_edited_edited.jpg

Hé daar,
interieur lover!

Je hebt een visie om je ruimte in te richten, maar ziet niet goed waar je nu net moet beginnen.

Je twijfelt vaak over welke kleur je zal gebruiken voor de muren, en of die wel bij de vloer en de rest van je interieur zal passen.

Je koopt steevast wit meubilair, want dat is veilig en meestal ook goedkoper, waardoor je onbewust een weinig persoonlijke ruimte creëert.

Je vindt het moeilijk om dingen uit verschillende winkels te combineren uit angst dat het maar een allegaartje wordt. 

“The details are not the details. They make the design.”

Charles Eames

Time to come home

Home - by Fleur is er van overtuigd dat er in elke kamer binnen elke stijl een persoonlijk en warm interieur kan gemaakt worden. Het is met die focus en mindset dat we samen aan de slag gaan om jouw ruimte te transformeren naar een plek waar je straks écht thuis kan komen.

Door te werken met Home - by Fleur heb jij straks de nodige portie zelfvertrouwen om je interieur de makeover te geven die ze verdient. Je leert wat bepaalde kleuren en materialen met je doen en gaat binnenkort met een duidelijk doel voor ogen een interieurzaak bezoeken om je woning extra aan te kleden zoals jij het voor ogen hebt. Je wordt expert op vlak van jouw eigen stijl.

IDI Final_ -3_edited.jpg
Zero +1_Home Office-2.jpeg

GRATIS

Kennismakingsgesprek van 60 minuten

Eric_edited.jpg

"Haar praktische kennis van wat werkt en wat niet is een goudmijn van advies. Ik kan haar niet genoeg aanprijzen bij nieuwe potentiële klanten of mensen die twijfelen om met haar samen te werken. Ze kent haar vak en leest wat je nodig hebt. Ik ben enorm blij met alles waar ze mij mee heeft geholpen!"

Eric

Foto (2).png

Hey, ik ben Fleur!

Al van kinds af aan deed ik niets liever dan om de haverklap mijn kamer herinrichten. Als tiener ging ik van een blauwe kamer naar een rode met vintage meubeltjes, om dan een paar jaar later de muren gifgroen te schilderen en te decoreren met zwartbruin meubilair. Na mijn studies kon het dan ook niet anders dan dat ik aan de slag ging als verkoper in een interieurzaak en nadien ook keukens ging ontwerpen.

Ik vind niets leuker dan nadenken over hoe een ruimte ideaal kan worden benut en deze perfect te laten inspelen op de noden van de mensen die erin vertoeven. Ik hou ervan om een thuis te maken voor iedereen.

Vanuit dat standpunt creëerde ik Home - by Fleur. Ik wil interieurdesign toegankelijk maken voor zo veel mogelijk mensen, omdat iedereen recht heeft op een woning waarin die zich écht thuis voelt.

Ik ben er van overtuigd dat we samen ook jouw interieur kunnen doen shinen en kijk er erg naar uit om mijn kennis met je te delen.

Home: About

Contact

  • Instagram
  • Facebook

Thanks! Je krijgt over 2-3 werkdagen het antwoord in je mailbox!

bottom of page