top of page
Eric_edited.jpg

Het Appartement van Eric

"Ik deed beroep op Fleur om me bij te staan in de keuze van de nieuwe inrichting van mijn appartement. Ze ging van de initiële selectie tot zelfs de bestelling plaatsen, en hielp me mijn eigen stijl te definiëren.

Ik kreeg van Fleur een moodboard dat er gewoon 'boenk op' was. Ze slaagde er niet alleen in om het hele project visueel duidelijk te maken, maar liet ook zien dat ze goed had opgelet tijdens onze shopdag door decoratie en extra elementen toe te voegen waarvan ze aanvoelde dat ik ze perfect zou vinden.

Na de woonkamer was ook de slaapkamer aan de beurt, en kon ik weer op Fleur rekenen om een prachtig ontwerp te realiseren. Deze keer kon ik alles duidelijk via een 3D render tot leven zien komen.


Haar praktische kennis van wat werkt en wat niet is een goudmijn van advies. Ik kan haar niet genoeg aanprijzen bij nieuwe potentiële klanten of mensen die twijfelen om met haar samen te werken. Ze kent haar vak en leest wat je nodig hebt. Ik ben enorm blij met alles waar ze mij mee heeft geholpen!"

Eric

Eric Slaapkamer_Eric Slaapkamer-1_edited.png

Wat heb ik voor Eric gedaan?

Eerste ruimte: woonkamer

Afspraak bij Eric thuis - € 47,-

Moodboard - € 47,-

Personal Shopping - € 97,-

Shopping lijst opstellen - € 297,-

Bestelling plaatsen & opvolgen - € 197,-

TOTAAL: € 685,-

Tweede ruimte: slaapkamer

Afspraak bij Eric thuis - € 47,-

Opmeting + opstelling grondplan 0-15m² - € 47,-

Moodboard - € 47,-

3D render x3 - € 222,-

TOTAAL: € 363,-

Ook zin gekregen om jouw project te realiseren?

bottom of page